015 - 2123938 info@nzdelft.nl
Welkom bij Noordzee Haaglanden, één van de grootste rijscholen in de regio.

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG


Vragen? Stel ze hier

Verkeersschool Noordzee


Adriaan Pauwstraat 54

2613 DB Delft

T: 015 – 2123938

E: info@nzdelft.nl

Openingstijden

Ma: 10:00 – 16:00 uur

​Di t/m vrij: 10:00 – 16:00 uur

Za: 10:00 – 13:00 uur

Professionele lessen

w

Servicegericht

}

Lessen wanneer het uitkomt

Over Verkeersschool Noordzee

Welkom bij Noordzee Haaglanden, een van de grootste rijscholen in de regioen official sponsor van de succesvolle FORZE H2, Brunel Solar en Solar Boat Teams .

Al sinds 1963 organiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft auto- en motorrijlessen voor de hele regio Haaglanden: Delft, Zoetermeer, Den Haag, het Westland en nagenoeg alle randgemeenten.

Ooit begonnen als zelfstandige rijschool in Rijnsburg, is verkeersschool Noordzee al snel gaan uitbreiden richting Leiden en vervolgens Den Haag.  Niet veel later heeft de toenmalige eigenaar van verkeersschool Noordzee een uitbreiding gedaan naar de andere grote studentenstad in Zuid-Holland Delft. 

Toen die eigenaar na vele jaren succes de verkeersschool besloot te verkopen is Verkeersschool Noordzee destijds aan 2 nieuwe eigenaren verkocht. Noordzee Haaglanden, en Noordzee Rijnland zijn vanaf die tijd als 2 zelfstandige rijscholen doorgegaan.

Kwaliteit en Garantie

Al onze instructeurs zijn Innovam-gecertificeerd en worden periodiek bijgeschoold om hun vakkennis op peil te houden, daarnaast hebben al onze instructeurs een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Verkeersschool Noordzee was tot en met 2019 lid van de BOVAG, en het BOVAG Garantiefonds (BGF). Helaas is de BOVAG echter per 1 januari 2020 gestopt met het BOVAG garantiefonds.

Vandaar dat Verkeersschool Noordzee dan ook heeft besloten haar lidmaatschap bij de BOVAG op te zeggen.

De slogan van Noordzee Haaglanden is al meer dan 30 jaar:

Duurder hoeft niet, Beter kan niet!

Spoedopleidingen

Bij Noordzee Haaglanden kun je een spoedopleiding volgen in 4, 6 of 8 weken, waarbij we tijdens de eerste les al het rij-examen aanvragen. Meestal wordt bij deze aanvraag ook de datum en tijd van het examen vastgelegd. Afhankelijk van de looptijd van de spoedopleiding volgt u drie of meer lessen per week. Voor de spoedopleiding gelden dezelfde tarieven als bij een normale opleiding.

Meer informatie

Bel voor meer informatie 015 212 39 38, stuur ons een email op info@nzdelft.nl of kom langs op ons kantoor.