015 - 2123938 info@nzdelft.nl

Welkom bij Noordzee Haaglanden, één van de grootste rijscholen in de regio.

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG


Vragen? Stel ze hier

Verkeersschool Noordzee


Adriaan Pauwstraat 54
2613 DB Delft

T: 015 – 2123938
E: info@nzdelft.nl

Openingstijden
Ma: 10:00 – 17:00 uur
​Di t/m vrij: 08:30 – 17:00 uur
Za: 10:00 – 13:00 uur

Professionele lessen

w

Servicegericht

Bovag garantiefonds

}

Lessen wanneer het uit komt

Over Verkeersschool Noordzee

Welkom bij Noordzee Haaglanden, een van de grootste rijscholen in de regioen official sponsor van het succesvolle NUON SOLAR TEAM.

Ooit begonnen als zelfstandige rijschool in Rijnsburg, is verkeersschool Noordzee als snel gaan uitbreiden richting Den Haag en vervolgens Delft. Al sinds 1963 organiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft auto- en motorrijlessen voor de hele regio Haaglanden: Delft, Zoetermeer, Den Haag, het Westland en nagenoeg alle randgemeenten. Niet veel later heeft de toenmalige eigenaar van verkeersschool Noordzee een uitbreiding gedaan naar de andere grote studentenstad in Zuid-Holland Leiden.

Toen die eigenaar na vele jaren succes de verkeersschool besloot te verkopen is Verkeersschool Noordzee destijds aan 2 nieuwe eigenaren verkocht. Noordzee Haaglanden, en Noordzee Rijnland zijn vanaf die tijd als 2 zelfstandige rijscholen doorgegaan.

Kwaliteit en Garantie

Verkeersschool Noordzee is lid van de BOVAG, en het BOVAG Garantiefonds (BGF). Leerlingen die bij een BOVAG-rijschool een lespakket aanschaffen en dat vooruitbetalen, krijgen de garantie dat bij faillissement van de rijschool de reeds betaalde lessen òf worden terug betaald òf door een andere BOVAG-rijschool over genomen worden.
Het BGF is dus een belangrijke reden voor een leerling om voor een BOVAG-rijschool te kiezen, aangezien je nooit je geld kwijt bent! Meer informatie over deze regeling op de site van BOVAG.

Onze instructeurs zijn Innovam-gecertificeerd en worden periodiek bijgeschoold om hun vakkennis op peil te houden, daarnaast hebben al onze instructeur een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

De slogan van Noordzee Haaglanden is al meer dan 30 jaar:

Duurder hoeft niet, Beter kan niet!

Spoedopleidingen

Bij Noordzee Haaglanden kun je een spoedopleiding volgen in 4, 6 of 8 weken, waarbij we tijdens de eerste les al het rij-examen aanvragen. Meestal wordt bij deze aanvraag ook de datum en tijd van het examen vastgelegd. Afhankelijk van de looptijd van de spoedopleiding volgt u drie of meer lessen per week. Voor de spoedopleiding gelden dezelfde tarieven als bij een normale opleiding.

Meer informatie

Bel voor meer informatie 015 212 39 38, stuur ons een email op info@nzdelft.nl of kom langs op ons kantoor.